Komansch
|
Hledám hráče do clanu..CZ
Zdravím lidi,
hledám hráče do clan Hell CzeRepublic, bohužel se mi nevešlo jiný jméno, co jsem chtěl, tak jsem zvolil toto.
Podmínky pro přijetí:
1) → hráč musí mít aspoň lvl 15 2) → chci hráče, kteří dokážou spolupracovat 3) → nechi žádný nadávky a ani urážky 4) → aktivita
DDT: 1) → ts zatim nevyžaduji, uvidíme jak se to bude vyvíjet 2) → je mi jedno kolik je dotyčnýmu, chci pohodový hráče, který tato hra bude bavit a budou radi hrat se svým týmem 3) → nebudu trpět uráždy, ponížovaní atd → napomenutí → a po druhý je vyhozen z clanu. 4) → bod č. 4 (aktivita).! nemyslete si, že aktivita je aby člověk tady seděl furt, i já chodím do práce a nedokážu být na dvou místek zárověn, takže nebudu řešit že budete třeba 2-3 dny neaktivní, taky nemám čas, jen sedět u pc, jen to chci podotknout, že já to beru tu hru jako zábavu, takže chci pohodový hráče a užívat si zážitky ze hry. 5) prosím kdo bude mít zájem, tak ať napíše kolik má lvl a za co hrajete, kdyby ste chtěli tak klidně něco o sobě a kontakt na vás (ve hře), mockrát díky..↓↓↓↓
Ve hře už mám nějaký hráče, takže mám většinou už vybraný, jen jsem chtěl napsat, kdyby třeba se našel někdo, kdo by měl zájem. Clan je v rozvoji, ani já ješte nevím co a jak bude, jsem nový jako každy tady.
Nejhlavnější je! Bavit se a užívat si hru..
Díky s pozdravem hráč Komansch
|