Author |
Message |
Karenira
Moderator
Joined: Mon Jun 03, 2013 11:44 pm Posts: 657 Location: Poland
|
Re: Informacje o grze
Trwa ok. półgodzinna przerwa techniczna.
|
Tue Jul 21, 2015 11:57 am |
|
|
Karenira
Moderator
|
Aktualizacja 37.7:
- Rozwiązano problem z połączeniem podczas aktualizacji klienta peer-to-peer
- Naprawiono błąd z falą uderzeniową - teraz działa poprawnie po użyciu miażdżącego ciosu berserkera
- usunięto ze sklepu zestawy monet
|
Tue Jul 21, 2015 12:54 pm |
|
|
Karenira
Moderator
|
Właśnie trwa rosyjski turniej rasowy podczas którego prezentowane są nowe informacje na temat nadchodzących zmian. Przede wszystkim nowy wygląd elfek i screeny z nowej mapy. Stream trwa, a oto co dotychczas udało mi się wyłuskać (jakość maksymalna na YT):
|
Thu Jul 23, 2015 8:23 pm |
|
|
-Prof3ssoR-
|
haha w końcu elfki będą miały twarz a nie d*** xD Jaki wygląd dla zerka, już go lobie
|
Fri Jul 24, 2015 7:22 am |
|
|
Karenira
Moderator
|
Zerek i inqu to chyba steampunkowe skórki - odpowiednik tego łowcy czarownic, o którym oficjalnie pisano.
|
Fri Jul 24, 2015 10:31 am |
|
|
QQRYQ
|
Jak dla mnie to psuje klimat gry. Już krasnal z odkurzaczem zamiast ryja wygląda śmiesznie, a co dopiero to Czy twarze elfek zmieniają, czy nie, i tak mnie nie interesuje, jeśli ktoś gra elfką żeby popatrzeć na jej wygląd, to jest co najmniej dziwne... Tak samo jak nie gra się berserkerem, bo czasem lubi się popatrzeć na prymitywną zieloną (przepraszam za wyrażenie) kupę mięśni... Jeśli ktoś gra dla ładnych widoków, to niech popatrzy za okno, a jeśli mieszka w mieście, poogląda sobie wodospady, góry i zachody słońca w internecie Próba wejścia na chiński rynek? Moim zdaniem kiepski pomysł. Za dużo ich. Za bardzo serwery będą się przeciążać. Serwer też człowiek. Ciężko pracuje, a jeszcze ''gromadkę'' Czio-mao-jang-pingów będą utrzymywać. Już nawet ktoś w komentarzu pod filmem stwierdził ''Eto desant w kitaje!'' Do desantu na Chiny się przygotowują, kto by pomyślał?
|
Fri Jul 24, 2015 11:08 am |
|
|
Xylar
Joined: Fri Aug 23, 2013 8:56 pm Posts: 939 Location: Poland
|
Chłopie, gdyby ta gra miała przyciągnąć te twoje "przeciążające ilosci" chińczyków to europejczycy już dawno by ją nawet odkupili i 17x ulepszyli. A tu od lat (od początku?) tendencja spadkowa (pomijam lekkie peaki z okazji New Dawn czy wejścia na Steam). Chińskiego rynku to nie podbije, wtedy może coś się ruszy w rosyjskich głowach. A może nie. ^^ Mapa wygląda miejscami ciekawie, ale fakt faktem, psuje klimat, a tym bardziej lipa, że to mi wygląda na pve(?). Berserker a'la terminator, to zupełnie do bersa nie pasuje O inku nie wspomnę, co to za jakieś rury wokół jego łba >.< Generalnie, wciąż pracują nie nad tym, nad czym powinni. To w końcu kiedy atak Chińców?
|
Fri Jul 24, 2015 11:43 am |
|
|
-Prof3ssoR-
|
|
Fri Jul 24, 2015 11:58 am |
|
|
Xylar
Joined: Fri Aug 23, 2013 8:56 pm Posts: 939 Location: Poland
|
Pierwsze słyszę o zniesieniu opcji kupowania itemów ^^
Ta gra to ejst bardziej wersja Beta niż full version, skoro rzucasz takie wyzwanie. Może 2k aktywnych graczy. Srsly?
|
Fri Jul 24, 2015 12:04 pm |
|
|
-Prof3ssoR-
|
To że to jest ciągła beta to jest wiadome od dawna ;d Ogólnie plan jest taki aby serwer europejski wypromować ( nie wiem jak), aby było około 1tyś graczy i odłączyć od ru. Potwierdzone info, ale kiedy nie wiadomo.
|
Fri Jul 24, 2015 12:09 pm |
|
|